Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Keanu Reeves σε ρόλο πρωταγωνιστή στη σειρά Devil in the White City του Hulu

*
O Keanu Reeves θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Devil in the White City του Hulu, εκτελεστικοί παραγωγοί της οποίας είναι ο Martin Scorsese και ο Leonardo DiCaprio. Η παραγωγή είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Erik Larson και σχετίζεται με το World’s Fair του 1893 στο Σικάγο. Είχε προηγηθεί μια δεκαετία προσφορών από διάφορα studios σχετικά με την τηλεοπτική τεαφορά. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Todd Field (In the Bedroom, Little Children). Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το 2024.

Από την άλλη, το The Hollywood Reporter σημειώνει ότι πρώτος το DiCaprio επιχείρησε να αποκτήσει τα δικαιώματα της τηλεοτικής μεταφοράς, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, ενώ ο Scorcese θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*